فروش ساندویچ پانل ، ورق و عرشه فولادی

فروش ساندویچ پانل ، ورق و عرشه فولادی

فروش ساندویچ پانل ، ورق و عرشه فولادی

فروش ساندویچ پانل ، ورق و عرشه فولادی

فروش ساندویچ پانل ، ورق و عرشه فولادی

  • ۰
  • ۰

ساندویچ پانل و بتن پاشی و بتن ریزی دیوار ها و سقف ها

ساندویچ پانل و بتن پاشی و بتن ریزی عملیات بتن پاشی در سیستم های ساندویچ پانلی به روش تر صورت می گیرد که این روش به دو نوع بتن پاشی با نازل دستی و بتن پاشی با پمپ مکانیکی انجام می شود .

بتن پاشی ساندویچ پانل با نازل دستی

ساندویچ پانل و بتن پاشی و بتن ریزی : ساختار دیوار ساندویچ پانلی زمانی تکمیل می شود که دو طرف فوم و ساندویچ پانل یا بتن شاتکریت پوشانده شود .

بتن شاتکریت ساختاری شبیه ساختار ملات ماسه سیمان دارد با فرق اینکه ماسه مصرفی در بتن شاتکریت می بایست فاقد خاک یعنی شسته شده و حدالامکان شماره 4 یا 5 باشد و اصطلاحا نوعی بتن ریزدانه تلقی می شود با عیار سیمان حدود 250 یا 300 ، که روی مش ، هر طرف ساندویچ پانل به ضخامت حداقل 2 سانتی متر می بایست شات شود .

شاتکریت معمولا با دستگاه انجام می شود اما بسته به شرایط پروژه نظیر مکان یا متراژ و از همه مهمتر سهولت اجرا شات به صورت دستی هم امکان پذیر می باشد .

دراین روش اتدا بتن در محل با توجه به طرح اختلاط مورد نظر ساخته می شود .

نازل دستی از یک قیف و یک لوله متصل به پمپ باد  تشکیل گردیده است .

بتن پس از ساخت در مقادیر کم وارد قیف شده و توسط اپراتور بتن پاش ، با فشار باد بر روی سطح کار پاشیده می شود .

یکی از بهترین مزایای استفاده از ساندویچ پانل سهولت اجرای ان و عدم نیاز به تخصص های خاص می باشد به صورتی که می توان شاتکریت را به صورت دستی اجرا کرد .

این روش در متراژ های پایین و مواردی که شرایط پایین بوده و توان اجرای روزانه یک اکیپ اجرایی ماکزیمم 20 تا 30 متر مربع می باشد .

شات ملاقه ای

دستگاه شات ملاقه ای که شامل یک کمپرسور هوا و یک منبع در بالای نازل می باشد که گنجایش زیادی ندارد و از نواقص این روش محسوب می شود .

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید .

توان اجرایی این روش بیشتر از روش دستی بوده اما به دلیل ظرفیت حجمی پایین دستگاه  ، متراژ اجرای روزانه تا 50 متر مربع در روز می باشد .

بتن پاشی ساندویچ پانل با پمپ مکانیکی

ساندویچ پانل و بتن پاشی و بتن ریزی : در این روش از یک پمپ تخلیه بتن و یک مخزن تولید هوای فشرده ( کمپرسور فشار هوا ) استفاده می شود .

بتن پس از ساخت ، داخل پمپ شده و سپس به سمت مزبور هدایت می شود .

سر لوله ( نازل ) متصل به لوله فشار هوا می باشد که بتن پس از پمپ شدن و رسیدن به سر لوله توسط فشار هوا به سطح کار پاشیده می شود .

در این روش ماسه و سیممان به صورت خشک با هم مخلوط شده و وارد دستگاه می شود و هنگام خروج در دهانه نازل با اب ترکیب می شود.

سرعت اجرای شاتکریت با دستگاه شات خشک بالا بوده و بالغ بر حدود 200 متر مربع در روز می باشد .

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی