فروش ساندویچ پانل ، ورق و عرشه فولادی

فروش ساندویچ پانل ، ورق و عرشه فولادی

فروش ساندویچ پانل ، ورق و عرشه فولادی

فروش ساندویچ پانل ، ورق و عرشه فولادی

فروش ساندویچ پانل ، ورق و عرشه فولادی

  • ۰
  • ۰

ساندویچ پانل و کارکرد آن در موارد استفاده شده

ساندویچ پانل و کارکرد آن : ساندویچ پانل یا پانل کامپوزیت، قطعه ای متشکل از دو ورق است که مصالحی از جنسی متفاوت را در برگرفته باشند.

ورق ها نازک هستند و به تنهایی استحکام زیادی ندارند؛ مغزه ی ساندویچ پانل نیز به تنهایی ، جسم سخت و مستحکمی نیست ؛ اما با ترکیب این مصالح ، خصوصیات مثبت رویه های نازک و مصالح مغزه با هم جمع شده و قطعه سبک و صلبی بدست می آید.

بازه ی گسترده ای از مصالح را میتوان برای ساخت ساندویچ پانل به کار برد. به خصوص اگر ورق ها فلزی و مغزه عایق گرما باشد، پانل مرکب حاصله برای پوشش ساختمان (cladding) ایده ال خواهد بود.

هنگام ساخت این نوع از ساندویچ پانل ها از ورق های فلزی اندود شده ی  (coated) استاندارد که گاهی به تنهایی برای پوشش بناها به کار می رونداستفاده می شود.

با این کار، ساندویچ پانل با ورق هایی که دارای کیفیت اندود کارخانه ای هستند بدست  می آید.

محصول به دست آمده ، مرکب از ورق داخلی ، جسم عایق و ورق خارجی به صورت یک تکه و آماده است که نصب آن در محل به سرعت انجام شده، دارای کیفیت مطلوبی خواهد بود.

این نوع پانلها در سال 1960 ابداع شد و از آن زمان، بازار آن پیوسته در سراسر جهان رو به رشد بوده است.

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید .

امروزه این نوع پانل ها برای پوشاندن سقف و دیوارها در بسیاری از سازه های صنعتی و تجاری به کار می روند.

در ادامه، به ساندویچ پانل و کارکرد آن که می توان از این محصول انتظار داشت اشاره  می شود . هر کدام به صورت موردی اورده شده که در ادامه توضیح کامل تری هم اورده ایم .

  1. استحکام و باربری
  2. مانع در مقابل نفوذ باد و باران
  3. ایزولاسیون گرمایی

 

استحکام و باربری ساندویچ پانل

ساندویچ پانل و کارکرد آن : عناصر بکار رفته در ساخت دیوار یا سقف باید استحکام کافی برای تحمل وزن خود را دارا بوده ، علاوه بر آن ، باربری کافی در برابر بارهای ناشی از باد، برف و بارهای وارده هنگام عملیات نصب را دارا باشند.

در آیین نامه یوروکد 3، بار وارده هنگام نصب، معادل بار گسترده 0.6 کیلونیوتن بر متر مربع و بار نقط های 0.9 کیلونیوتن توصیه شده است.

در این خصوص، به طور کلی، استحکام و باربری ساندویچ پانل که حاصل ترکیب ورق های رویین و زیرین و مغزه میانی است، به میزان زیادی بیش از مقدار لازم برای مقاومت در برابر بارهای برف، باد و بارهای حین اجرا است.

لازم به توضیح است که به منظور جلوگیری از آسیب دیدن ساندویچ پانل یا تیرریزی زیر آن در اثر جابجایی های ناشی از اختلاف دما، در حالت ایده ال ، بایستی جزئیات نصب پانل ها به گون های باشد که هر پانل اجازه انقباض و انبساط در دو جهت را داشته باشد.

طرح و اجرای صحیح این اتصالات انعطاف پذیر که در عین حال باید آب بند و هوابند نیز باشند، مساله اصلی در اجرای ساندویچ پانل ها یا سایر پوشش های نازک می باشد.

در این رابطه ، به خصوص باید توجه داشت که ضریب انبساط گرمایی آلومینیوم زیاد (تقریبا دو برابر فولاد) است.

در مقام مقایسه، پوشش های آجری یا بتن پیش ساخته ، بر خلاف پوشش های نازک ، دچار تغییر دمای سریع در روز و شب نمی شوند،

زیرا ظرفیت گرمایی بالایی دارند و به سبب ذخیره کردن انرژی گرمایی، دمایشان به آرامی تغییر می کند. ضخامت زیاد این پوشش ها هم سبب می شود گرادیان دما در مقطع آنها شدید نباشد.

لذا اختلاف دمای مخرب در این سازه ها به وجود نمی آید.

 

مانع در مقابل نفوذ باد و باران ساندویچ پانل ها

ساندویچ پانل و کارکرد آن : مصالح پوشش سنتی مانند آجر، سنگ و بلوک، هنگام بارندگی آب باران را در خود جذب نموده، در زمان های خشکی هوا، آن را به صورت بخار آب به هوای بیرون پس می دهند.

حداقل ضخامت لازم برای آن که در این دیوارها، نم به سطح داخل ساختمان نرسد، بستگی به در مناطق پرباران و مرطوب، بعضا دیوار به صورت دو جداره توخالی .(exposure to driving rain) میزان برخورد باران به دیوار دارد

ساخته می شود که جدار بیرونی جلوی باران را می گیرد و جدار تویی که از گچ یا بلوک های سبک است، عایق گرما است و سطح داخلی دیوار را تامین می کند.

بر خلاف مصالح سنتی، مصالح پوششی که جاذب آب نیستند، مانند فلز و شیشه، سبب می شوند آب باران بلافاصله، به صورت لایه های روی سطح دیوار جریان یابد.

وجود این جریان آب سبب می شود درزهای اجرایی موجود در پوشش، مستعد نفوذ آب باشند.

از طرفی، در این درزها جابجایی سازه ای و گرمایی نیز روی می دهد و لذا موادی که برای آب بندی آنها به کار می روند باید انعطاف پذیری و برگشت مناسبی داشته باشند.

از آنجا که درزگیرها معمولا در برابر عوامل جوی و نور خورشید سخت شده، خاصیت (resilience) پذیری نصب می شود.

باران گیر (rain screen) انعطاف پذیری خود را از دست می دهند، همواره روی همه ی درزهای آب بندی شده، باران گیر قدرت نفوذ جریان آب باران به درزها را نیز، هنگامی که باران با وزش باد توام است می کاهد.

بنابراین، درزها در این نوع ساختمان، نقش اصلی را در مورد جلوگیری از نفوذ باد و باران خواهند داشت.

از آنجا که هزینه انرژی نیز رو به افزایش است و مسائل زیست محیطی هم باید مد نظر قرار گیرد، تقاضا برای ساختن بناهای آب بندتر با مصرف کمتر انرژی جهت سرمایش و گرمایش روزافزون می باشد.

به همین جهت، آیین نامه ها به سمت کنترل کمی عملکرد ایزولاسیون درزها پیش می روند.

برای سنجش آب بندی درزها ، فشار هوای داخل بنا با استفاده از دمنده هوا افزایش یافته سپس روند افت فشار سنجیده می شود .

ایزولاسیون گرمایی ساندویچ پانل ها

ساندویچ پانل و کارکرد آن : همانطور که ذکر شد، تقاضا برای بناهای کم مصر فتر(جهت مصارف تهویه ، سرمایش و گرمایش و نور) رو به فزونی است.

برای مثال کشورهای اروپایی برای انجام تعهد خود در پیمان کیوتو (کاهش تولید دی اکسید کربن) به این نتیجه رسیده اند که مصارف انرژی ساختمان ها سهم قابل توجهی در مصرف کل انرژی دارد.

مصرف انرژی یک ساختمان به عوامل متعددی بستگی دارد. یکی از این عوامل ایزولاسیون گرمایی ساختمان است.

ساندویچ پانل ها به سبب وجود مغزه عایق، با وجود ضخامت کم می توانند عایق گرمایی مناسبی باشند.

مساله حیاتی در این زمینه کاهش در جزئیات اجرایی است.

یعنی اولا در هر پانل، ورق های رویی و زیرین حداقل ارتباط فلزی به (thermal bridges) پل های گرمایی یکدیگر را داشته باشند.

ثانیا، تیرریزی زیر پانل ها، نباید مستقیما با بیرون مرتبط باشد.

کیفیت اجرای درزها و پتانسیل میعان حفره ای نیز حائز اهمیت می باشد .

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی